2008-04-24

Custom map-tävlingen - en flopp?

Nu utannonserar världens sämste community manager fourzerotwo att man har börjat ta emot kartor för custom map-tävlingen som egentligen skulle avslutats 31/3. Anledningen till att tävlingen blivit uppskjuten är att man tidigare inte kunde ta emot bidrag från länder utanför USA. Nu säger man att tävlingen är öppen för alla (worldwide) och ja, det låter ju bra - enda tills man tar sig in på sidan och inser att worldwide i detta fall betyder USA, Storbrittanien, Tyskland, Italien och Frankrike.

Efter att ha läst reglerna för tävlingen börjar dessutom fler och fler kartskapare att ledsna då det hela handlar om att ge bort rättigheterna fullständigt samtidigt som IW också kan modifiera kartorna bäst de vill, ta all credit och egentligen göra precis som de vill. Av dessa anledningar ser nu denna tävling mer och mer ut som en flopp och det hela känns rätt skrattretande.

En bra idé som verkar gå riktigt åt helvete. Duktigt jobbat IW och världens sämste community manager fourzerotwo.

Läs vidare:
IW's forum

2 comments:

Anonymous said...

Smart av dem nu kan de få ide´er om hur kartor ska se ut till nästkommande Cod,och ta hela äran ;),amerikaner alltså,,,världens största Flopp ....

Anonymous said...

Håller med #1 :( Palla cod5...