2008-04-27

Fnatic i L2W-final - VOD släppt **

Ikväll (27/4) får vi äntligen se vilka som får stå som mästare efter första säsongen av L2W. Med i finalen finner vi våra svenska hjältar i Fnatic, som tagit sig dit genom loserbracket. Från winnerbracket har vi Revolution och att de lyckats ta sig enda dit var åtminstonde för mig en överaskning.

Detta blir även zslits sista match i Fnatic och självklart får vi väl hoppas på att han får sluta på topp och som L2W-mästare. Som vanligt när det gäller double-elimination så behöver Revolution endast vinna 1 karta (eftersom man kommer från winnerbracket) medans Fnatic måste vinna 2. Kartan som spelas först väljs av Revolution (och blir officiell 1 timme innan matchstart), 2:a kartan, som är vald av L2W-admins, är mp_backlot.

Matchen börjar 21:00 (svensk tid) och visas LIVE hos QuadV.com TV1 med Deman i etern.

*UPPDATERING*
Fnatic förlorade matchen efter 2 mycket jämna kartor. På mp_backlot (som var den 2:a kartan) såg det mycket bra ut för svenskarna som tog hela 5 rundor som attackerande. Dessvärre verkade man inte klara av trycket utan man gjorde troligtvis en av sina sämre försvarsrundor någonsin vilket att man till slut förlorade överaskande med 13-11. Taskig timing! Grattis i vilket fall som helst till en 2:a plats i L2W, även om jag nog är tveksam om de kommer vara nöjda med det efter dagens match.

*UPPDATERING 2*
Matchen har nu kommit upp på QuadV's arkiv.. Så missade du den finns nu chansen att återleva mintR's ace han gjorde i en 1vs5 situation. Go go!

Se matchen:
QuadV - VOD

Relaterat:
Live2Win-League.com

8 comments:

Anonymous said...

lycka till =)

Anonymous said...

GL

Anonymous said...

Go Rev , lr nej ojj menar Fnatic!! :D

Anonymous said...

fnatic tare ! :)

Anonymous said...

zlitz<3

Anonymous said...

Hahaha, vad händer med det svenska nätet nu? Alla pingar ut i fnatic ju :p

Anonymous said...

synd fnatiC :/

Anonymous said...

palla förlora en final :<