2008-05-16

bleffex intervjuar: G|Mumma


Det svenska laget Grindhouse, kanske mest ihågkomna för sin vinst i FPSGamings välgörenhetsturnering har fått genomgå inte bara 1 utan snarare 5 ändringar i sin lineup sen man drog igång sin verksamhet. Nu senast var det CoD1-hjälten acid_burn som tog sitt pick och pack och lämnade skeppet, vilket gör att ingen som var med och startade upp Grindhouse är med i dagens 5:a. Vad acid_burn har på schemat inom den närmaste perioden är oklart, dock säger ryktet att han blir kvar inom CoD4 - åtminstonde om det rätta anbudet trillar in.

Som ersättare för acid_burn fann Grindhouse erbL och man kom alltså snabbt tillbaka på fötter igen. Kanske var det just därför bleffex passade på att grabba tag i yngst på pappret men äldst i laget Adam "Mumma" Timle Händel för att höra hur läget stod till både med honom och Grindhouse.

Namn: Adam Timle Händel
Alias: Mumma
Ålder: 16 år
Klan: Grindhouse och hobbyklanen Miniterroristerna
Tidigare klaner: xVera och H5.se
Bor: Göteborg
Gör: Pluggar
www: Grindhouse-Gaming.com
IRC: #grindhouse @ QNet.

Bleffex: Som alla andra intervjuer så kan du väl börja med att introducera dig själv för läsarna som inte vet riktigt vem du är..
Mumma: Yes jag heter Adam Timle Händel nickar Mumma och har spelat fps sedan 2 år. Jag kom till Grindhouse i julas då xVeras CoD4-sektion hade strulat i 2 månader. innan xVera spelade jag i pubklanen H5.se där var jag i 1 år men lämnade när jag kände att jag ville satsa mer.

I Grindhouse trivs jag väldigt bra, goa gubbar och bra stämning gör allt jäkligt mkt lättare. I laget är jag den stora nooben eftersom att jag "inte har varit med lika länge" men det slår jag ofta tillbaka med att jag är jäkligt social och toppfragar alldeles för ofta. Jag har också blivit lagets "talesman" då jag är den som tagit lagets intervjuer, och dom andra är grymt avundsjuka på detta speciellt Numse.

Bleffex: Ni har ju bytt lineup en del, hur går det egentligen för Grindhouse?
Mumma: ja det har vi, en hel lineup faktiskt på 3 månader. I turordning Timpa (jobb) Saxs (jobb) Elvemo (jobb) och nu senast acid och där var det flera olika anledningar.
Men det har varit väldigt tungt att hela tiden börja om på nytt och det har gjort att vi inte kunnat satsa helt på gamingen när man skall trya lirare och sån skit.
Vi har inte kunnat under dessa månader haft någon cup där vi bara kunnat gå in och satsa för det har alltid hänt något under eller innan dem etc. Nu fick vi i dagarna in erbl som spelade med oss som inhoppare under insidiae. Jäkligt kul och snart skall vi vara tillbaka på banan och jäkligt farliga dessutom.

Bleffex: Så, vilka representerar Grindhousr nu? Kan du berätta lite om dina lagkamrater, vilken roll de har i laget etc.
Numse: Lagets "gubbe" 23 är gammal. Han är väl lite av en lagkapten och ingame-leader, han är bra att ha och göra med men han suger på att skaffa kompisar eftersom att han är lite dryg mot okända människor.

Discodance: Eller naturarN som jag vill kalla honom eftersom att han läser naturkunskap andra året på gymnasium och han kan en massa saker om naturen. Han är även också alltid ironisk och skall driva med folk men han är nog snäll inombords.

Lurkz: KRÖKAREN. Han kan aldrig spela fredag eller Lördag för då skall det krökas och gå på bio med små flickor. Han är jäkligt skön och är alltid snuvig (låter det iaf som). Han har fått ta över snipern efter acid och har gjort det bra hittills.

erbl: Nya killen i laget känner honom inte så bra men har en dialekt som talar för att han kommer att bli en stor gamer. Dessutom är han jävligt schysst och det skall
bli kul att lira med honom.

Bleffex: Hur brukar ni förbereda er inför matcher?
Mumma: Vi försöker att pracca innan men samtidigt är det ganska individuellt. Jag pubbar gärna FFA och ser precis innan match gärna en fragfilm för det gör att jag taggar till. Men jag vet att vissa vill knappt pracca innan dom vill bara in och köra sammtidigt som vissa behöver "värma upp" betydligt mer.

Bleffex: Hur tycker du att 1-night-cuper och andra turneringar över internet har varit?
Mumma: Jo bra, har lirat ett par stycken men vi har inte i laget kunnat gått in och satsat på någon eftersom att allt hela tiden har pajat. När vi tex van FPS-cupen så hade vi inga taktiker och Numse hade kommit in i laget 1 dag innan finalen. Nu har vi precis spelat färdigt insidiae-cupen och efter gruppspelet försvann acid vilket innebar att vi fick leta merc inför första slutspelsmatchen. Vi fick iaf möta Intense och efter en jävligt jämn match vann de med 1-2 i kartor. Det var jävligt surt men vill tacka erbl som ställde upp, schysst kille med fräck frilla säger jag bara som ja, som sagt senare gick med oss dessutom :D

Bleffex: Har ni några planer under sommaren såsom LAN, bootcamp eller dyligt?
Mumma: Först får vi färdigställa lineup:en sedan får vi se hur det blir. Men antagligen så skall vi bootcampa någonstans och när Numse får klar sin lägenhet i centrala Gbg så skall han och jag bootcampa så in i helvete, skall bli grymt kul.

Bleffx: Vi har sett dig mycket i olika mixar. Vad är skillnaden om du jämför, klanspel och mix?
Mumma: Väldigt mkt, klanspel är mer seriöst och mer organiserat medans mix är mer random och oseriöst. På mix kan man hoppa runt och göra grejer som man aldrig skulle
göra med klanen. Sedan mixar jag främst för att det är skoj att tjöta med lite annat folk än typ grabbasen i laget. Sedan kan man snappa upp vissa saker på mix tex en bugg som man inte visste eller dyl.

3 snabba:
[ ] Sniper eller AK-74 [x]
[ ] Stockholm eller Göteborg [<3]
[ ] Jolt eller Coca Cola [x]

Favoriter:
Film: Det som går på tv
Dryck: White Tiger! haha
Färg: Orange!
Band: Paramore och Kanye West
Spel: CoD4 (finns det ngt annat?)
Fragfilm: Mazarinis första film

Favorit YouTube-klipp:


Bleffex: Då vill jag tacka dig för en trevlig pratstund - några avslutade ord?
Mumma: Jorå tycker det är jävligt skoj att den svenska scenen bara växer och växer. Jag vill hälsa till flickorna i laget, SkyFly, Siffer och Miniterroristerna.
Sedan till dem man har glömt :D ni vet vilka ni är och jag vet var ni bor! Jag skall inte glöma att hälsa extra mkt till Numse och Acid som blev jätte avundsjuka när
dom fick reda på att jag skulle göra intervjun. Säger lixom bara en sak, x2 failur!

Mer läsning:
Tidigare intervjuer på eSport.dohfOs.eu

De e najs!

11 comments:

Anonymous said...

erbl är lite bättre än alla andra, konkreta bevis finns.

http://www.youtube.com/watch?v=Kv-1B-yXDOU

Gråa mjukisar och grön thirt. ;)

OnT: GL HF gubbs.

Anonymous said...

erbl! <3

Anonymous said...

Discodancer? wtf?

Anonymous said...

haha discodancer :DD

gl hf

dohfOs said...

"när Numse får klar sin lägenhet i centrala Gbg så skall han och jag bootcampa så in i helvete"

rofl. eller hur, den blir nog aldrig klar ;)

Anonymous said...

true words dof, men man kan ju alltid hoppas :D.

Anonymous said...

mummaaaaaaa din raeka! fan du är snyggast i stan! <3

//Sky den trånge ;)

Anonymous said...

Söt på den youtube länken. haha. Glhf!

Anonymous said...

mumma din lilla sparv! <3
geL/hävfan

Anonymous said...

rase xkvkh XXX Movies zoenvp b vz k llb

Anonymous said...

Couldnt agree more with that, very attractive article