2008-05-08

Stora ändringar i eyeGaming

eyeGaming

Ändringens tider har precis blåst över den svenska organisationen eyeGaming (inte att förväxla med EYEBALLERS). Dels har man tappat sin tidigare CoD4-lineup som gått tillbaka till sina rötter och spelar således åter igen under namnet coconutcrew, detta på grund av att eyeGaming enligt kokosnötterna inte hållit vad man lovade med betalning till evengemang. Detta till trots har man i eyeGaming agerat snabbt och hunnit med att rekrytera ett ny lineup, i gamla FooFight som är på frammåt-marsch.

Nya eyeGaming:
Mandela
n3uro
Nexr
Hijack
Zelo

Lycka till!

Relaterat:
eyeGaming.net
#eyegaming @ QNet
#coconutcrew @ QNet

22 comments:

Anonymous said...

lol, e dom äns bra? :S

Anonymous said...

Vad har det med saken o göra?

n3uro said...

Jag är bättre än dig, för jag är inte anonym...

Anonymous said...

tycker bara att det har blivigt lite skumt, idag kan ju dåliga lag spela för organisationer, känns b, känns som att "värdet" med organisationer inte finns mer..

n3uro said...

Helt sant, men vi är inte dåliga, och det bevisar ju helt klart våra meriter.

Sluta gömma dig bakom en anonymitets-stämpel och stå för det du säger. Innan jag ser att du har de meriterna som rättfärdigar ditt uttalande kommer jag inte att bry mig för fem öre.

Slutsats: Jag spelar i eyeGaming, så gör mina boys. Vi spelar för att vinna, och vinner 90 procent av våra officiella matcher. Vill du kalla mig för dålig så får du gärna droppa en kommentar med ditt nickname bakom, annars finns risken att jag helt enkelt inte bryr mig.

dohfOs said...

ingen är anonym för mig! :>

ne, mene.. visst känns d lite knasigt kanske att tillåta anonyma kommentarer. men samtidigt känns det lite kluvet att tvinga på alla ett gmail-konto bara sådär. så vettefan. tillsvidare lär det få fortsätta vara som det är och så får vi väl hoppas att folk börjar skriva sina riktiga nick (även om det aldrig lär hända) ;<

Anonymous said...

Good luck!:)

doffe sux

Anonymous said...

En fakenicka ju chefen i x antal månader! :DD

Anonymous said...

Hmmm....

Jag hoppas för FooFights skull att eyeGaming tar en noga koll på sin ledning (eller numera icke-existerande ledning).

Gick inte Coconut med till plufortysix?

Anonymous said...

Anonym eller inte, vissa kanske inte vill vissa sina åsikter öppet, dom kanske själva är rädda för att folk ska hoppa på dom för deras åsikter.

eller något sånt, Gl iaf neruo o CO

dohfOs said...

anynom nummer nått:

haha. sug ;)

Anonymous said...

"Anonym sa...

En fakenicka ju chefen i x antal månader! :DD"

haha :D

Anonymous said...

hmm , grattis , måste hålla med den anonyma killen att många mindre bra lag får bra organisationer backom sig ,, vilket är bra & dåligt , dom midre bra lagen får synas lite å sånt ,,, men kanske finns lag som e mycket bätre som inte alls syns lika mycket osv..

Grattis iaf ! GL

n3uro said...

idefix: sen att vi inte är mindre bra utan har imponerande matchstatistik gör att den posten inte bara är onödig utan också offtopic.

Anonymous said...

neuro ni kanske spelat nåt bra ,, men tror faktiskt inte ni har skillsen på top , har själv spelat mix mot er å vunnit , så att säga att ni inte e mindre bra e kanske inte rätt , men lycka till

n3uro said...

fan, jag glömde, mixar säger allt!

n3uro said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Sen såvet jag inte om Eye är en bra org efter som 3 lag lämna dom för ett antal veckor sen, både deras BF2 team + css + cod4... Så i mina ögon så är n3uro och grabban inte för dåliga för eye men eye kanse är för doliga för grabban beror på vad man söker av sin org.

n3uro said...

Alltså det är ju inte att jag säger att vi är bäst i Sverige, för det är vi inte, men när det kommer någon människa som jag aldrig hört talas om, som säger att han har slått hela min klan när han varit mix är ju bara pretentiöst skitsnack då vi alltid spelar MOT klaner med klanen och möter aldrig mixar såvida vi inte själva är mix, och hur mycket säger det?
Inte ett skit? Jag tänkte väl det, så sluta snacka som att du vore någonting.

Sen att vi än så länge kvalificerat oss till FGL och OpenCupslutspelen gör att ditt resonemang inte bara är ogrundat utan också väldigt fel. Vi är inte mindre bra, vi är bra, och tillräckligt bra för att en organisation som eyeGaming valde oss före många andra lag.

För du tror väl inte att vi bara frågade om vi fick joina och drog på en tag? nej, vi lämnade in resultat från alla våra matcher, PCW som Officiella, och gav en stadig struktur om vad som hänt, händer, och kommer att hända. Vi visade även upp tabeller på vår utveckling och målade även upp hur långt vi kommer att gå.

Så innan du säger att vi är mindre bra: Vem fan är du själv?

MVH // Emil 'n3uro' Svensson

n3uro said...

föregående inlägg var riktat mot idefix.

Anonymous said...

neuro : Vem fan är du själv?

jadu mannen de kan man fundera på :) men jag vet att ni inte e top klass spelare , har spelat med & emot dig det e de jag drar min slut sats ifrån . säger inte att jag e bätre säger bara ni inte e tillräckligt bra , GL puss syyns på match!!

n3uro said...

Sök på google för vidare information.

Jag menar, här kommer du, som inte kan mer än att snacka skit, och börjar tjafsa för att du antagligen är avundsjuk på att min klan har lyckats bra officiellt medans din klan (om du nu har någon) inte klarar längre än div3 i SAAW? Liksom, jag skiter fullständigt i om du har krossat mig på mix eller inte för det har inte med saken att göra, då jag inte gör hela mitt lag.

Jag har fyra starka spelare, alla mycket bättre än vad du någonsin kommer att drömma om, bakom mig. Så ÄVEN om jag skulle vara helt jävla sämst i världen så har jag fyra grabbar som krossar allt motstånd åt mig.

Och nej, vi ses inte på match, jag spelar i en HELT annan liga än dig. (OpenCup) (FGLeague)

Ha en trevlig dag, trampa gärna snett // Emil 'n3uro' Svensson.