2008-05-10

klanne går med i TCM.eu, mini-intervju!

Skånes just nu hetaste CoD4-spelare kan inte vara någon annan än klanne, känd för sin tid i Fnatic där han hann med att vinna CDC4 tillsammans med de andra i laget. När sedan zEm kom hem vart det tack och adjö och vår skåning fick under en tid stå ensam. Nu är han dock tillbaka och valet hamnade på europamixen TCM.eu - ett något udda val om man frågar mig för visst hade vi egentligen hoppats på att han skulle hamna i ett svenskt lag? Nu är i alla fall upp till klanne att knäppa Fnatic på näsan - släkten är värst!

Jag grabbade tag i klanne på IRC för att höra hur läget stod till..

dohfOs: Hur kommer det sig att det vart just TCM? Kontaktade de dig så fort du vart "ledig" så att säga eller hur gick det till?
TCM|klanne: Jag hade mer eller mindre lagt ner när de pma mig, och hade sagt nej till rätt många erbjudande innan dess, men de kontakta mig, erbjöd mig dra på lan osv, vilket är hela grejen för mig. Så jag provspela med dem o de var goa grabbar! Såg att de hade potential också att bli ett av de bättre lagen i europa.

dohfOs: Några LAN du kan säga redan nu att ni garanterat kommer att åka till?
TCM|klanne: vi ska på experince o antwerp säkert.

dohfOs: Hur fungerar skånskan tillsammans med österrikare och belgare?
TCM|klanne: det funkar väll rätt så bra atm, men kommer fungera bättre sen, vi har inte hunnit gå igenom namn på grejna på kartorna än, men man försöker förklara så gått som möjligt just nu o hittils har det funkat bra

dohfOs: Att joina ett svenskt lag var alltså egentligen aldrig aktuellt?
TCM|klanne: jo det var egentligen tanken från början, och jag spela med några litegrann innan jag kom i kontakt med team coolermaster.

dohfOs: Du kan inte avslöja vilka som avslut på min frågestund? ;)
TCM|klanne: nä det vore lite taskigt och berätta tror jag. men tack för intervjun :)

Nya Team CoolerMaster.eu:
aistreey
gifty
yazzy
Stevy
klanne
mkz (backup)

Relaterat:
Team-CoolerMaster.co.uk
#team-coolermaster @ QNet
Insidiae.com (delkälla)

5 comments:

dohfOs said...

lycka till i tcm klanne. hoppas verkligen offline-satsningen håller :)

Anonymous said...

GL Klanne
/Steken

Anonymous said...

lycka till Klanne =)

Anonymous said...

de var OMG_ninjas han lirade med

Anonymous said...

och fnatic ^o)