2008-05-18

CoD4 CGS: Fnatic i Grand Final

CoD4-turneringen i CGS är i full gång och det går väl sådär för svenska Fnatic. Man är fortsatt med i turneringen och är i lower bracket-semi och där ställs man mot LowLandLions.

*UPPDATERING*
Fnatic har nu på morgonen tagit sig vidare till Consolation Final. Detta efter vinster mot LowLandLions och Reason Gaming. Båda matcherna vanns med med 2-0 i kartor, mp_citystreets 13:02; mp_backlot 13:11 - respektive mp_strike: 13:01; mp_backlot: 13:07.

I Consolation Finalen ställs man mot Team Wizards som tidigare förlorat WB-finalen mot Dignitas, även där 2-0 i kartor (mp_crash 05:13; mp_district 03:13). Matchen mellan Fnatic och Wizards spelas på mp_strike, mp_citystreets och mp_backlot vilket jag tycker borde passa våra svenskar alldeles utmärkt, så visst får Fnatic ta plats i den stora finalen där Dignitas väntar?

*UPPDATERING 2*
Efter en tät Consolation Final kunde Fnatic besegra Team Wizards efter 3 kartor. Man började starkt på mp_strike där man vann förhållandevis enkelt med 13-4. Efter det var det dags för mp_citystreets och där kunde spanjorerna trycka tillbaka och vinna med 13-9. Avgörande kartan var mp_backlot, en för mig Fnatic-karta och där kunde man gå ifrån och vinna med trygga 13-5.

Nu väntar Dignitas i Grand Final (start 19:00, svensk tid) och vi får väl hoppas att Fnatic har vad som krävs för att ro hem de £2,500 som 1:an får (2:an går hem med £1,500).

*******

Uppdaterad bracket kommer snart..

CGS


Källor:
theCGS.com
Fnatic.com
Cadred.org
Tek-9.org

4 comments:

Anonymous said...

GLHF!

Anonymous said...

Lycka till =)

Anonymous said...

dignitas tar det dock tror jag :[

Anonymous said...

Grattis Fnatic med vinsten ;)